HTML

Edit száguld cél felé

Friss topikok

Címkék

3155kcal vs 1380kcal

2014.02.24. 16:14 tide900

Sziasztok!

Sikerült egy hétre ki offolnom magam, egy szuper kis betegséggel. Az elején nem igen vettem komolyan aminek az lett a vége hogy  egyre csak betegebb lettem, ráment a gyomromra  is ami eredményezett egy extra gyors fogyást is  J . Így hát erről a hétről nem is tudok többet írni.

Viszont ugye betegségem előtt közvetlen megkaptam Bettitől az instrukciókat  , mik azok a dolgok amiken változtatnom kéne , és mik azok a dolgok amiket nem árt megtanulnom.

Nagyon sok olyan „szabályt” kaptam amikről tudtam, de igazából nem érdekelt, nem tudtam miért kéne nekem ezeket a szabályokat követnem és ezért nem is foglalkoztam velük. Nekem a legfontosabb és a legnehezebb az hogy napi ötször étkezzek . Mióta diétázok megpróbálok 4szer enni az is nagy teljesítmény volt nálam. Nagyon rosszul étkeztem össze vissza nem igen volt rendszer de ezt majd illusztrálom. Másik nagy mumus az ivás, telnek el úgy napjaim hogy nem iszok csak fél liter vizet maximum. Ezt viszont tudom, hogy  a legnagyobb hülyeség amit el lehet követni, nem csak a fogyókúra miatt kell inni hanem úgy általában igen nagy szüksége van az embernek a folyadékra.

Készítettem egy kis illusztrációt a múltamról és a jelenemről ami az étkezéseimet illeti. Szerintem sokan nem is vagyunk tisztába azzal, hogy mit és mennyit viszünk be egy nap alatt a szervezetünkbe. Nem beszélek nagy mennyiségekről de nézzük meg ezt a reggelit, 2 szendvics a mc-ből kis szendvicsek, 2 perc és meg is ettem. Azt leöblítettem egy kis kakaóval, majd még húztam rá egy energia italt.  A mostani reggelim mennyiségre szerintem nem kevesebb nem több , csak éppen a kalória értéke kevesebb. Mind a kettő reggeli megkívánja azt hogy 3 óra múlva egyél újra , hiszen éhes leszel. Az egyik 1000kalória volt a másik 310 kalória , és most az egészséges részéről nem is ejtenék szót.

reggelik.jpg

 

Az uzsonna , amit ha jól meggondolok fölöslegesnek tartottam , de mégis ettem napközben is , ismét olyan kalória mennyiséget , hogy még csak nem is gondoltam volna hogy majdnem annyit viszek be amennyit kb ebédre kéne bevinnem.

uzsi.jpg

 

Az ebédem is meglepően furcsa így átnézve. Azt hogy az ebédem kevesebb lett az előírtnál azt sajnos nem tudom így korrigálni ennyire erőteljesen de nyilván mivel ebéd és a vacsora között edzek így arra jobban oda kell figyelni hogy több energiám legyen.

ebéd.jpg

Itt szintén egy uzsonna következik hivatalosan amit egyenlőre sikerült elodáznom , de igyekszem beilleszteni idővel az étrendembe azt is . Ez a múltamban sem volt másképp , ott nem ettem a vacsora és az ebéd között. Akkor is sportoltam szerencsére és olyankor nem lett volna időm munka után még kajálni.

A vacsorám meg szintén elképesztő számomra mindenképpen. 

vacsi.jpg

 

3155 kalória csúszott le mikor egyáltalán nem foglalkoztam a táplálkozásommal. Mostani étrendem szerint meg 1380 kalóriával zártam a napot. Mindkét esetben mozogtam , régen is sportoltam és ma is sportolok persze mást és jobban oda figyelek. A mostani kalória bevitelem kevésnek bizonyul, ezen is változtatnom kell és szintén igen ide lyukadok ki , szükségem volt arra hogy Betti ellenőrizze az étkezésemet.

kuld.jpg

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://editfut.blog.hu/api/trackback/id/tr285829274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csaksimannitro 2014.03.21. 17:37:47

Szerintem a jobbos képen jobban nézel ki ;)
süti beállítások módosítása